På svenska In English Auf Deutsch

Häng med på ditt livs äventyr!

Äventyret börjar med att du får tillverka din egen pulka och impregnera den med tjära som du själv har kokat (med metoder från 1800-talet).

Sedan ger vi oss ut i de jämtländska fjällen för en tredagars tur i orörd vildmark.Vi kommer att ha tillgång till en mysig stuga med vedkamin  som ligger bortom alla skoterleder (ca 1 mils skidåkning från vägs ände) och kommer med största sannolikhet inte se någon annan människa. Om vädret tillåter kommer vi att sova på renskinn under bar himmel (annars blir det tält) en natt. Under turen får du hjälp av rutinerade guider samt en vältränad Siberian huskey (en hund per deltagare). Vi kommer att äta både älg och ren, och provar dessutom att fånga vår egen röding för att tillaga den på fjället.

Varning! Denna tur kommer att göra ett stort intryck på ditt fortsatta liv så stanna hemma i soffan om du inte är redo för en förändring.

Den egentillverkade pulkan får du ta med dig hem, (även en skakel samt bältet Line ingår i paketpriset) och med den och erfarenheterna från turen i bagaget är du redo för framtida äventyr! 

Vi hämtar dig på tågstationen i Östersund eller på flyget på Frösön om du inte har möjlighet att ta dig hit upp till oss i Föllinge på egen hand. Sen är allt inkluderat i priset. Du kommer att bli inkvarterad i ett närliggande fjällhotell dom dagar vi inte bor på fjället. All mat och transfer ingår. Om du inte har utrustning så fixar vi även det. Det ända du behöver är bra varma kläder (sen du har anmält dig så kommer vi ha kontakt med dig samt göra en checklista) samt någorlunda skidvana.
Du betalar 20% i förskott (resegarantie ingår,dina pengar betalas tillbaka om vi av någon anledning inte kan genomföra turen) resten på plats här hos oss.

Kostnad för denna världsunika tur är 50000 Sek

Är du intresserad så kontakta oss på dan@segebadenpulkan.se för vidare info samt en offert.

(PS! Vi bokar in max 4 personer på en tur, så att våra guider (2 st ) ska ha tid att fokusera på just dig.) 
Kontakta oss